For kiropraktorer

Lær Kiropraktorgruppen bedre at kende

Kiropraktorgruppen er en sammenslutning af stærke, tværfaglige og selvstændige kiropraktiske klinikker.
Som partner i netværket får du adgang til fælles løsninger, der minimerer dine administrative bekymringer og maksimerer dine muligheder for at bruge tid på dét, du er dygtigst til.

Vi tilbyder:

  • Stærk kollegial sparring.
  • Hjælp til fastholdelse af kvalificerede medarbejdere.
  • Fælles servicefunktioner inden for økonomi, markedsføring, IT, HR samt forretningsudvikling.
  • Glæden ved at drive kiropraktorklinik i et stærkt og givende fællesskab.

Med optagelse i Kiropraktorgruppen vil du blive en del af et stærkt, fagligt fællesskab med fokus på stærke kompetencer og ordentlighed. En klinik i Kiropraktorgruppen skal nemlig være patienternes, behandlernes og samarbejdspartnernes førstevalg.

Vores fælles værdier

I Kiropraktorgruppen bliver du en del af et netværk, som vil styrke kiropraktikkens position og synlighed. Vi vil medvirke til at dygtiggøre alle vores behandlere samt forfølge potentialet for en stærkere integration med det øvrige sundhedsvæsen.

Som medlem får du og din klinik også den fornødne robusthed til at klare konkurrencen med andre behandlergrupper, forsikringsselskaber og eventuelle, udenlandske kædesamarbejder.

Kiropraktorgruppen er bygget på et fælles værdisæt, som lyder:

  • Vi driver kvalitetsbetonede og velrenommerede klinikker.
  • Vi vil være det faglige fyrtårn.
  • Vi sætter et positivt fodaftryk – både lokalt og nationalt.
  • Vi er førstevalget for samarbejdspartnere, medarbejdere og patienter.

Klinikgruppen er et forpligtende samarbejde, hvor alle står på mål for hinandens kvalitet – og dermed vores fælles ry og rygte. Derfor koster det penge at være med. Vi tror nemlig på, at pris og kvalitet hænger sammen. 

Du skal se dit partnerskab som en kombination mellem en forsikring og en klub. Ved forsikring deles flere om risikoen – og i sidste ende den fælles økonomi. Du ved ikke, om du får glæde af forsikringen, men den er rar at have – også selvom der ikke altid er en 1:1-sammenhæng mellem det, du betaler og det, du får igen.

Ved et klubmedlemskab er udbyttet afhængig af din egen deltagelse og engagement. Sådan er det også i Kiropraktorgruppen. Du vælger selv, hvordan – og hvor meget – du vil trække på netværket og vores fælles løsninger og tilbud. Du driver en selvstændig klinik, og derfor bestemmer du selv tempo og omfang. Du får altså det bedste af begge verdener; Du driver selvstændig klinik, men kan trække på netværket i det omfang, som giver værdi og mening for dig.

Kiropraktorgruppen er garant for højeste faglighed og kvalitet

Har du spørgsmål?
Så er du meget velkommen til at kontakte os.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi er meget glade og tilfredse

” Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.”

– Klaus Jensen, ejer af Kiropraktik i Centrum

Bliv en del af Kiropraktorgruppen